Category

Kalimantan

Maak de avonturier in je los en reis af naar Kalimantan, het Indonesische deel van Borneo. Op deze pagina vind je belangrijke en inspirerende info. Tips, routes, bezienswaardigheden, unieke plekjes, leuke accommodaties en meer.

Tanjung Puting National Park: een magisch stukje Borneo

Stel je voor… Je stapt op een traditionele houten boot en vervolgens begin je aan een tocht door de pure jungle van Borneo. Onderweg zie je orang-oetans in de bomen slingeren en kom je nog heel wat andere indrukwekkende dieren tegen. In de avond wandel je door de jungle op zoek naar lichtgevende paddenstoelen.  Je...
Verder lezen

Tips voor Kalimantan: de avontuurlijkste bestemming van Indonesië

Kalimantan, oftewel Indonesisch Borneo, is een plaats waar jij helemaal op je plek bent als je van ongerepte jungle, berglandschap, zeldzame dieren en onontdekte stranden houdt. Het is bovendien een bestemming waar je in contact kunt komen met diverse traditionele stammen. Ik kan je alvast zeggen dat dit een van de minst bezochte plekken is van Indonesië, avontuur is...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw