Category

Singapore

Singapore is dé moderne hotspot in Zuidoost-Azië en leuk om een paar dagen te bezoeken als je in deze regio bent. In dit gedeelte vind je mijn beste tips.

De ultieme gids voor een bezoek aan Singapore

Singapore is officieel het kleinste land van Zuidoost-Azië en voelt eigenlijk meer aan als een futuristische stad. Deze hippe bestemming staat vol met wolkenkrabbers, moderne gebouwen en je wordt er getrakteerd op allerlei technische hoogstandjes. Verder zijn het vooral rijkere expats, universiteitsstudenten en succesvolle zakenmensen die je er tegenkomt. Maar in bijvoorbeeld Chinatown maak je...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Blog Secrets

Wil jij geld verdienen met je blog? Heb je behoefte aan vrijheid? Laat me je dan helpen met de jarenlange ervaring die ik heb.

Ik deel GRATIS mijn geheime aanpak in ‘De gouden formule om geld te verdienen met je blog’, zowel voor startende als meer ervaren bloggers:

Mijn reisgidsen

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw

Korting op Airbnb