Category

Singapore

Singapore is dé moderne hotspot in Zuidoost-Azië en leuk om een paar dagen te bezoeken als je in deze regio bent. In dit gedeelte vind je mijn beste tips.

De ultieme gids voor een bezoek aan Singapore

Singapore is officieel het kleinste land van Zuidoost-Azië en voelt eigenlijk meer aan als een futuristische stad. Deze hippe bestemming staat vol met wolkenkrabbers, moderne gebouwen en je wordt er getrakteerd op allerlei technische hoogstandjes. Verder zijn het vooral rijkere expats, universiteitsstudenten en succesvolle zakenmensen die je er tegenkomt. Maar in bijvoorbeeld Chinatown maak je...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw