Category

Midden-Amerika

Midden- of Centraal-Amerika is een heerlijk gebied om te backpacken. Het loopt van Guatemala in het noorden tot Panama in het zuiden, met daartussenin landen als Costa Rica, Mexico, El Salvador, Belize, Honduras en Nicaragua. Maak je op voor ongerepte jungle, surfsports, gave trektochten en ongerepte stranden. Op deze pagina vind je alle artikelen over Midden-Amerika, geniet ervan :) .

Backpacken in Mexico: kosten, bezienswaardigheden en voorbereiding

Mexico is de laatste tijd booming en de corona-periode heeft daar zeker aan bijgedragen. Als een van de enige landen waren hier namelijk precies nul inreisbeperkingen. Je hoefde zelfs geen antigeentest te overleggen. En ook de vele restricties die mensen in hun eigen land kregen opgelegd, zorgden voor een massale uittocht naar het land van de sombrero,...
Verder lezen

Backpacken in Costa Rica: kosten, bezienswaardigheden en voorbereiding

Costa Rica is een uniek en divers land en heeft eigenlijk alles waar je als backpacker van droomt. Prachtige regenwouden, heerlijke stranden, hippiedorpjes, avontuur, adrenaline-activiteiten en bovenal enorm veel wildlife om te spotten. Zo ongeveer een kwart van het land is benoemd tot nationaal park, wat het een walhalla voor natuurfreaks maakt. Bovendien is het...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw