Category

Chili

Wist jij dat Chili het langste land ter wereld is? Het is een bestemming met extreme contrasten: wat denk je bijvoorbeeld van de meest droge woestijn ter wereld versus het relatief natte en koude Patagonië? Of van het autovrije kustplaatsje Turtel tegenover het ultradrukke Santiago de Chile? Zoals je hieruit al kunt opmaken, is Chili ontzettend veelzijdig. Je leest hier mijn allerbeste tips voor dit Zuid-Amerikaanse pareltje.

Backpacken in Chili: kosten, bezienswaardigheden en voorbereiding

Chili is het langste (4.270 kilometer) én smalste (maximaal 356 kilometer breed) land ter wereld en biedt avonturiers eigenlijk alles wat er maar te wensen valt. De schoonheid van Patagonië, grillige berglandschappen, dorre woestijnplateaus bezaaid met vulkanen, spectaculaire kustlijnen, de meest mooie meren en erg leuke steden om te ontdekken; het is slechts een greep...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw