Category

Mexico

Zit je te denken aan een reis door Mexico? Twijfel dan niet langer en boek je ticket. De laatste jaren is het land enorm populair geworden. De Maya-ruïnes, surfdorpjes, paradijselijke stranden, cenotes, nevelwouden, het veelzijdige Baja California en het heerlijke eten doen ieder reizigershart sneller kloppen. Toch moet je zo nu en dan ook op je hoede zijn, want het is zeker niet ’s werelds veiligste land. Lees mijn beste tips voor Mexico in de artikelen op deze pagina. En geniet vooral van je komende avontuur :) !

Backpacken in Mexico: kosten, bezienswaardigheden en voorbereiding

Mexico is de laatste tijd booming en de corona-periode heeft daar zeker aan bijgedragen. Als een van de enige landen waren hier namelijk precies nul inreisbeperkingen. Je hoefde zelfs geen antigeentest te overleggen. En ook de vele restricties die mensen in hun eigen land kregen opgelegd, zorgden voor een massale uittocht naar het land van de sombrero,...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw