Persoonlijke coaching

Hey 🙂 ,

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar reiservaring en ben ik op het punt aanbeland dat ik andere reizigers behalve puur informatief ook op een meer ‘menselijke’ manier wil helpen.

Met informatief bedoel ik in dit geval de reisgidsen en veel van de blogs die ik heb geschreven. En met menselijk bedoel ik de meer empathische, invoelende en persoonlijke kant.

We leven in een tijd waar echtheid belangrijk is en waar het om connecten gaat.

Ik merk dat ik het fijn vind om anderen te kunnen helpen met de vragen of gevoelens waarmee ze zitten, en op basis van de vele ‘gevoelsartikelen’ die ik geschreven heb en de reacties die daarop gekomen zijn, voelde ik gewoon aan alles dat dit de volgende stap in mijn ‘carrière’ moest zijn.

Een sprong in het diepe, maar wel een hele leuke.

En ik weet dat flink wat reizigers met vragen zitten waar ze niet uitkomen, en behoefte hebben om te praten met een ervaren reiziger die van alles heeft meegemaakt en écht naar ze luistert.

Denk bijvoorbeeld aan angstgevoelens die je hebt om alleen te reizen, het gebrek aan support van je directe omgeving, het gevoel hebben te zijn vastgelopen of vragen hebt over hoe het roer om te gooien.

Of misschien ben je al op reis en loop je daar tegen van alles en nog wat aan. Zo kan het helemaal anders zijn dan wat je ervan had verwacht en voel je je teleurgesteld, eenzaam of verdrietig, waardoor je het allemaal even niet meer weet.

Ook op het gebied van reisplanning ben ik er voor je. Routeplanning op maat noem ik het. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde route op het oog, maar tegelijkertijd vragen?

Of heb je meer spirituele vraagstukken gericht op zelfontwikkeling en bewust leven?

Kom je al met al ergens niet uit?

Stuur me dan een mailtje op info@backpackblog.nl en leg me je situatie voor. Aan de hand daarvan bepaal ik of ik iets voor je kan betekenen. Zo ja, dan zal ik je 1-op-1 gaan coachen en je bovenal geruststellen, helpen en inspireren.

Het aanbod is als volgt:

  • Een call van 45 minuten via Whatsapp (of ander medium). Het kunnen er ook meerdere zijn, afhankelijk van jouw behoeften.
  • De prijs hiervan is 150 euro.
  • Ieder ander uur dat je afneemt kost 150 euro.

En verder: geen gehype of gepitch van duurdere producten, dit is wat het is.

Vind je dit te duur? Helemaal prima. Maar je moet ook weten dat het mij tijd kost om me voor te bereiden en jou van goed advies te kunnen voorzien. Plus dat ik jarenlange kennis en ervaringen met me meedraag. Daarnaast is het voor mij geen must en zit ik er niet op te wachten om hele dag door aan de telefoon te hangen 😉 .

Ook maak ik regelmatig mee dat mensen me mailen en een 1-op-1-reisadvies vragen, met meerdere A4-tjes aan informatie. Het is onmogelijk om hier pro-deo op in te gaan, aangezien ik er een uur of langer mee bezig ben om zulke mails kwalitatief te kunnen beantwoorden. In het verleden deed ik dit omdat ik het oprecht leuk vind om mensen te helpen, alleen ook ik moet iets verdienen om te kunnen leven.

Hopelijk begrijp je me.

Stel jezelf daarnaast de vraag: wat is het je waard om geholpen te worden?

Ik hoor graag wat van je als je interesse hebt 🙂 .

Dit is wat klanten zeggen...

In voorbereiding op mijn reis naar Java, ontdekte ik de website van Robbert. Deze sprak mij direct aan, door de manier waarop hij zichzelf voorstelde en zijn persoonlijke verhaal deelde. Daarnaast de blogs die hij schreef over zijn reis ervaringen maakte aanleiding voor mij om zijn e-boek aan te schaffen welke boordevol handige tips bevatten en bijzondere plekken in worden genoemd.

 

Om inhoudelijk wat meer te weten te komen over “random” zaken, waar rekening mee te houden, zijn we overeengekomen een enkele coaching sessie te houden. Heel fijn zoals Robbert zich flexibel hierin opstelde. Mijn vragen zijn duidelijk beantwoord, het was een relaxed en open gesprek, waarin wederzijds levenservaringen werden uitgewisseld met een dosis humor en realiteit. Dat vond ik fijn.

 

Kortom: een aanrader om met Robbert te contacten, voor een ieder wie zo’n eerste verre reis gaat maken. Dank je wel Robbert, je waardevolle tips & tricks gaan mee in de “tiny” backpack.😉

Miranda Moll
Reactie via e-mail
Ik vroeg een coaching aan bij Robbert en dat was echt superfijn. Natuurlijk vind je al een schat aan informatie in de reisgidsen zelf, maar in de coaching kun je vragen stellen waar je het antwoord niet meteen op kunt vinden.
 
Dat gaat dan over het eten, de reisafstanden, of de route die je zelf hebt bedacht wel een goed idee is, welke schoenen je best meeneemt en of je treintickets van tevoren moet reserveren en welke plekken in de trein de beste zijn enz.
 
Geweldig om al je vragen te kunnen stellen aan iemand die het land door en door kent. Het geeft je niet alleen nuttige informatie maar ook een grote dosis voorpret. Een aanrader!
Ann Leroy
Reactie via e-mail