Persoonlijke coaching

Hey 🙂 ,

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar reiservaring en ben ik op het punt aanbeland dat ik andere reizigers behalve puur informatief ook op een meer ‘menselijke’ manier wil helpen.

Met informatief bedoel ik in dit geval de reisgidsen en veel van de blogs die ik heb geschreven. En met menselijk bedoel ik de meer empathische, invoelende en persoonlijke kant.

We leven in een tijd waar echtheid belangrijk is en waar het om connecten gaat.

Ik merk dat ik het fijn vind om anderen te kunnen helpen met de vragen of gevoelens waarmee ze zitten, en op basis van de vele ‘gevoelsartikelen’ die ik geschreven heb en de reacties die daarop gekomen zijn, voel ik gewoon aan alles dat dit nu de juiste stap is om te zetten.

En ik weet dat flink wat reizigers met vragen zitten waar ze niet uitkomen, en behoefte hebben om te praten met een ervaren reiziger die van alles heeft meegemaakt en écht naar ze luistert.

Denk bijvoorbeeld aan angstgevoelens die je hebt om alleen te reizen, het gebrek aan support van je directe omgeving, het gevoel hebben te zijn vastgelopen of vragen hebt over hoe het roer om te gooien.

Of misschien ben je al op reis en loop je daar tegen van alles en nog wat aan.

Of meer spirituele vraagstukken gericht op zelfontwikkeling en bewust leven.

Zit jij met vragen? Kom jij ergens niet uit?

Resoneren dit soort artikelen en mijn verhaal een beetje met je?

Stuur me dan een mailtje op info@backpackblog.nl, en we plannen een gratis kennismakingsgesprekje in. Aan de hand daarvan kunnen we beiden bepalen of het goed voelt en zal ik je 1-op-1 gaan coachen en jou bovenal geruststellen en gaan inspireren.

Het aanbod is als volgt:

  • Gratis kennismakingsgesprek (virtueel) van 15 minuten. Van hieruit beslissen zowel jij als ik of we de verbinding met elkaar aangaan.
  • Drie (video)calls van 1 uur verspreid over maximaal 3 maanden. De prijs hiervan bedraagt €297 exclusief btw.

Geen gehype of gepitch van duurdere producten, dit is wat het is.

Ik hoor graag wat van je 🙂 .