Persoonlijke coaching

Hey 🙂 ,

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar reiservaring en ben ik op het punt aanbeland dat ik andere reizigers behalve puur informatief ook op een meer ‘menselijke’ manier wil helpen.

Met informatief bedoel ik in dit geval de reisgidsen en veel van de blogs die ik heb geschreven. En met menselijk bedoel ik de meer empathische, invoelende en persoonlijke kant.

We leven in een tijd waar echtheid belangrijk is en waar het om connecten gaat.

Ik merk dat ik het fijn vind om anderen te kunnen helpen met de vragen of gevoelens waarmee ze zitten, en op basis van de vele ‘gevoelsartikelen’ die ik geschreven heb en de reacties die daarop gekomen zijn, voelde ik gewoon aan alles dat dit de volgende stap in mijn ‘carrière’ moest zijn.

Een sprong in het diepe, maar wel een hele leuke.

En ik weet dat flink wat reizigers met vragen zitten waar ze niet uitkomen, en behoefte hebben om te praten met een ervaren reiziger die van alles heeft meegemaakt en écht naar ze luistert.

Denk bijvoorbeeld aan angstgevoelens die je hebt om alleen te reizen, het gebrek aan support van je directe omgeving, het gevoel hebben te zijn vastgelopen of vragen hebt over hoe het roer om te gooien.

Of misschien ben je al op reis en loop je daar tegen van alles en nog wat aan. Zo kan het helemaal anders zijn dan wat je ervan had verwacht en voel je je teleurgesteld, eenzaam of verdrietig, waardoor je het allemaal even niet meer weet.

Of wellicht heb je meer spirituele vraagstukken gericht op zelfontwikkeling en bewust leven.

Zit jij met vragen? Kom jij ergens niet uit?

Resoneren dit soort artikelen en mijn verhaal een beetje met je?

Stuur me dan een mailtje op info@backpackblog.nl, en we plannen een gratis kennismakingsgesprekje in. Aan de hand daarvan kunnen we beiden bepalen of het goed voelt en zal ik je 1-op-1 gaan coachen en jou bovenal geruststellen en gaan inspireren.

Het aanbod is als volgt:

  • We houden een kennismakingsgesprek (virtueel) van 10 minuten. Van hieruit beslissen zowel jij als ik of we de verbinding met elkaar aangaan.
  • Een (video)call van 45 minuten. Het kunnen er ook meerdere zijn, afhankelijk van jouw behoeften. De prijs hiervan bespreken we onderling.

Geen gehype of gepitch van duurdere producten, dit is wat het is.

Ik hoor graag wat van je 🙂 .

Dit is wat klanten zeggen...

In voorbereiding op mijn reis naar Java, ontdekte ik de website van Robbert. Deze sprak mij direct aan, door de manier waarop hij zichzelf voorstelde en zijn persoonlijke verhaal deelde. Daarnaast de blogs die hij schreef over zijn reis ervaringen maakte aanleiding voor mij om zijn e-boek aan te schaffen welke boordevol handige tips bevatten en bijzondere plekken in worden genoemd.

 

Om inhoudelijk wat meer te weten te komen over “random” zaken, waar rekening mee te houden, zijn we overeengekomen een enkele coaching sessie te houden. Heel fijn zoals Robbert zich flexibel hierin opstelde. Mijn vragen zijn duidelijk beantwoord, het was een relaxed en open gesprek, waarin wederzijds levenservaringen werden uitgewisseld met een dosis humor en realiteit. Dat vond ik fijn.

 

Kortom: een aanrader om met Robbert te contacten, voor een ieder wie zo’n eerste verre reis gaat maken. Dank je wel Robbert, je waardevolle tips & tricks gaan mee in de “tiny” backpack.😉

Miranda Moll
Reactie via e-mail