Category

Costa Rica

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Costa Rica een echt paradijs is voor backpackers. Het land is zo ontzettend divers en heeft je onwijs veel te bieden. Bijzondere dieren, ongerept regenwoud, mooie zandstranden, vulkanen met turquoise kratermeren en ultieme hikes. Bovendien komt hier een van de betere koffies ter wereld vandaan. Als je het mij vraagt tenminste ;) . In dit gedeelte vind je mijn beste tips voor Costa Rica.

Backpacken in Costa Rica: kosten, bezienswaardigheden en voorbereiding

Costa Rica is een uniek en divers land en heeft eigenlijk alles waar je als backpacker van droomt. Prachtige regenwouden, heerlijke stranden, hippiedorpjes, avontuur, adrenaline-activiteiten en bovenal enorm veel wildlife om te spotten. Zo ongeveer een kwart van het land is benoemd tot nationaal park, wat het een walhalla voor natuurfreaks maakt. Bovendien is het...
Verder lezen

Over mij

Ik, Robbert, heb begin 2014 alles opgezegd om van reizen mijn leven te maken. Mijn doel is om andere backpackers te ondersteunen en te inspireren met de ervaringen die ik opdoe. Ga jij binnenkort ook op avontuur?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Coaching

Zit jij met vragen? Voel je je ergens onzeker over? Kan jij simpelweg wel wat persoonlijke hulp gebruiken met betrekking tot je reis?

Laat mij je dan 1-op-1 coachen, en ga die reis maken waar je van droomt.

Vertel me meer

Mijn reisgidsen

Al jarenlang schrijf ik avontuurlijke backpackgidsen om backpackers te inspireren en te helpen.

En sinds kort heb ik verschillende bundelaanbiedingen beschikbaar, waardoor je gebruik kunt maken van extreem hoge kortingen.

Vertel me meer

Koop je liever een losse gids? Klik dan op een van de banners hieronder:

Banner-Backpackgids-Azie

Banner-Backpackgids-Indonesië

Banner-Backpackgids-Bali

Banner-Backpackgids-Filipijnen

Banner-Backpackgids-Australie-nieuw