Reisgidsen

Ga jij binnenkort op reis? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken 🙂 . Om backpackers te helpen het maximale uit hun reis te halen, heb ik verschillende reisgidsen geschreven. Ze staan vol met avontuurlijke routes, de mooiste plekjes en waardevolle insider-tips. 

Verwacht overigens geen dikke pillen met droge informatie waar je uiteindelijk niks aan hebt. Met de jarenlange ervaring die ik als reiziger heb én het vele onderzoek dat ik (heb) verricht, weet ik precies waar backpackers zoals jij behoefte aan hebben.

Zonder te overdrijven kan ik wel zeggen dat het échte musthaves zijn. Op deze pagina vind je ze allemaal.

De klassieker onder de backpackgidsen. Door veel reizigers uitgeroepen tot “meest complete Nederlandstalige reisgids voor backpacken in Azië.”

Ga jij binnenkort Down Under? Dan is deze backpackgids een must om te hebben. Samen met diverse Australië-experts heb ik de mooiste routes voor je uitgestippeld en liefst 101 insider-tips voor je verzameld.

Nieuw-Zeeland is echt een fantastisch land om te backpacken. Ikzelf maakte er een roadtrip en heb de beste tips, toffe routes en de mooiste plekjes voor je gebundeld in deze te gekke backpackgids. Die wil je hebben!

Als jij naar het veelzijdige Zuid-Amerika gaat, dan is deze zeer uitgebreide en complete backpackgids precies wat je nodig hebt. Of je nou een of meerdere landen op de planning hebt staan, met deze guide haal jij het maximale uit je reis.

Indonesië is 100% een van m’n favoriete landen in Zuidoost-Azië. Ik ben er vaak te vinden en heb zo’n beetje heel het land doorgereisd. Avontuurlijke routes, mijn beste tips en de leukste plekjes vind je in deze uitgave van de backpackgids.

Bali is een magisch eiland dat ik inmiddels van binnen en buiten ken. Ik ben er heel wat keren geweest en woon er meerdere maanden per jaar. Als jij zowel bekende als geheimere plekjes van Bali wilt zien en bovendien op zoek bent naar insider-tips, dan is deze backpackgids precies wat je zoekt.

Witte zandstranden, wuivende palmbomen, typische backpackersplaatsjes, ultieme surfmogelijkheden en totale verkeerschaos; zo zou ik de Filipijnen ongeveer omschrijven. Als backpacker moet je hier gewoon geweest zijn en deze backpackgids gaat jou helpen om het maximale uit dit geweldige avontuur te halen.

OMG! Wat een betoverend en bovenal uniek land is Japan. Van traditionele bergdorpjes en flitsende metropolen tot pittoreske straatjes gevuld met kersenbloesem en de meest indrukwekkende tempels die je je maar kunt voorstellen. Alles wat je moet en wilt weten vind je in deze backpackgids. Wanneer ga jij ‘m halen?