Reisgidsen

Ga jij binnenkort op reis? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken 🙂 . Om backpackers te helpen het maximale uit hun reis te halen, heb ik verschillende reisgidsen geschreven. Ze staan vol met avontuurlijke routes, de mooiste plekjes en waardevolle insider-tips. 

Verwacht overigens geen dikke pillen met droge informatie waar je uiteindelijk niks aan hebt. Met de jarenlange ervaring die ik als reiziger heb én het vele onderzoek dat ik (heb) verricht, weet ik precies waar backpackers zoals jij behoefte aan hebben.

Zonder te overdrijven kan ik wel zeggen dat het échte musthaves zijn. Op deze pagina vind je ze allemaal.

🧡 PS. Schaf je graag meerdere backpackgidsen aan, bekijk dan de speciale bundelaanbiedingen die ik voor je heb.

Backpackgids Azië

De klassieker onder de backpackgidsen. Door veel reizigers uitgeroepen tot “meest complete Nederlandstalige reisgids voor backpacken in Azië.”

Backpackgids Zuid-Amerika

Als jij naar het veelzijdige Zuid-Amerika gaat, dan is deze zeer uitgebreide en complete backpackgids precies wat je nodig hebt. Of je nou een of meerdere landen op de planning hebt staan, met deze guide haal jij het maximale uit je reis.

Backpackgids Australië

Ga jij binnenkort Down Under? Dan is deze backpackgids een must om te hebben. Samen met diverse Australië-experts heb ik de mooiste routes voor je uitgestippeld en liefst 101 insider-tips voor je verzameld.

Backpackgids Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is echt een fantastisch land om te backpacken. Ikzelf maakte er een roadtrip en heb de beste tips, toffe routes en de mooiste plekjes voor je gebundeld in deze te gekke backpackgids. Die wil je hebben!

Backpackgids Portugal

Dit is de ultieme gids voor reizigers die naar het mooie Portugal gaan. Of je nou gaat backpacken, roadtrippen of lekker vakantie wilt gaan vieren; met de handige tips en veelzijdige routes die je krijgt, heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Backpackgids Thailand

Geschreven op het Thaise eiland Koh Phangan. En dat is te merken, want bij het lezen kom je direct in die oh zo fijne Thaise sferen terecht. Met onder meer acht uitgestippelde routes en 64 insider-tips is dit precies wat je nodig hebt voor je avontuur in ‘het Land van de Glimlach’.

Backpackgids Indonesië

Indonesië is 100% een van m’n favoriete landen in Zuidoost-Azië. Ik ben er vaak te vinden en heb zo’n beetje heel het land doorgereisd. Avontuurlijke routes, mijn beste tips en de leukste plekjes vind je in deze uitgave van de backpackgids.

Backpackgids Bali

Bali is een magisch eiland dat ik inmiddels van binnen en buiten ken. Ik ben er heel wat keren geweest en woon er meerdere maanden per jaar. Als jij zowel bekende als geheimere plekjes van Bali wilt zien en bovendien op zoek bent naar insider-tips, dan is deze backpackgids precies wat je zoekt.

Backpackgids Filipijnen

Witte zandstranden, wuivende palmbomen, typische backpackersplaatsjes, ultieme surfmogelijkheden en totale verkeerschaos; zo zou ik de Filipijnen ongeveer omschrijven. Als backpacker moet je hier gewoon geweest zijn en deze backpackgids gaat jou helpen om het maximale uit dit geweldige avontuur te halen.

Backpackgids Japan

OMG! Wat een betoverend en bovenal uniek land is Japan. Van traditionele bergdorpjes en flitsende metropolen tot pittoreske straatjes gevuld met kersenbloesem en de meest indrukwekkende tempels die je je maar kunt voorstellen. Alles wat je moet en wilt weten vind je in deze backpackgids. Wanneer ga jij ‘m halen?